Murren Murkina on ollut meidän ”ykkös mesta” mitä ruokintaan ja tarvikehankintoihin tulee. Olemme saanneet saman katon alta asiantuntevalla ammattitaidolla jo vuosien ajan markkinoiden parhaimmat tuotteet niin ruokintaan, kuin treeneihinkin, joten tuntui luontevalta aloittaa yhteistyö Murren Murkinan kanssa syksyllä 2017. Päivittäisessä käytössä kuluvat Murren Classic ateriat yhdessä Naturea ruokasarjan kanssa, jotka mahdollistavat harjoittelut vaativalla tasolla valjakkourheilussa. Flying Dogin laadukkaat tuotteet tukevat harjoittelua tehostaen nesteytystä ja palautumista, sekä antavat lisäboostia ruokinnan tueksi rankkoina harjoittelukausina. ZeroDC puolestaan tarjoaa markkinoiden parhaimmat valjaat, jotka ovat erityisesti suunnattu syvärintaisille roduille, sekä erinomaisesti istuvat ja tukevat juoksu-/hiihtovyöt urheilijalle.

Murren Murkinan tuki on monipuolisuudessaan meille korvaamaton apu. He auttavat harjoitteluamme jokaiselta tärkeältä osa-alueelta aina levosta maaliviivan yli.


Koirien tassut vaativat rakkautta ja hyvää huolenpitoa. Valjakkourheilussa tassut ovat kovilla ja alttiina kuivumiselle, halkeamille, sekä haavaumille. LovePaws on nopea apu, sekä tehohoito tassun alueen ongelmiin, minkä ansiosta tästä tulikin meidän luottotuote. Meillä LovePaws kulkee mukana autossa niin treeneihin kuin kisoihinkin. Tätä tuotetta voi käyttää muuallakin kehossa ja se toimii myös ihmisillä! LovePaws® anta todellakin rakkautta tassuille!