Hei,

Olen Sara Pöllänen. Kuorma-auton kuljettajaksi syksyllä 2017 valmistuva, pienen pojan hieman erilaisempi äiti. Oma harrastustaustani on lähtöjään hevospuolelta, jolloin tuli tallien lisäksi koluttua niin koulu- kuin kilpakentätkin. Vähitellen heppailut jäivät vähemmälle ja koirailu alkoi kiinnostaa enemmän.

Kiinnostus vetoharrastukseen oli jo olemassa, kun taloon astui heti vuoden 2015 alkuun ”malahaski” uros Hannibal aka Hansu. Hiljalleen alettiin touhoamaan omaksi iloksi vetojuttuja ja laji osottautuikin kaikessa monipuolisuudessaan ja hulluudessaan parhaimmaksi mahdolliseksi yhdessä tekemiseksi. 2016 laji vei totaalisesti mennessään tullessamme mukaan tavoitteelisesti harjoittelevien treeneihin ja taakse ei oo katsottu. 2017 alkuvuodesta laumaan tuli siperialainen pikkupoika Diego, joka otettiin puhtaasti lajin takia vetokoiraksi. Valitettavasti koiran ominaisuudet eivät sittenkään riittäneet ja pitkän harkinnan jälkeen päätin etsiä hänelle kodin, missä saisi olla oma itsensä ilman tavoitteellista harrastamista.

Seuraava koirani on dobermanni narttu, joka on Heidin Amokin pentu. Eiköhän siitä soiva peli saada.

Koirien oppiminen ja kehonkäyttö kiehtoo kovin, miten ne sisäistävät ja viestivät asioita ja miten rakentaa toimiva kokonaisuus.