Sulanmaan kauden avaus kisassa Ohkolassa Team We Run edustus nähtiin neljässä luokassa. Koko tiimi osoitti upeaa tulostasoa. Sää oli jälleen kerran vaihteleva ja rata oli osittain melko märkä, mutainen ja pehmeä. Perus Ohkola-sää! Olosuhteet ovat onneksi aina kaikille samat.

Auvo ja sintti starttasivat ensimmäisen virallisen DS1 kilpailunsa kovatasoisessa sarjassa. Sintti kiskoi Auvon huikeasti neljännelle sijalle jääden vain 5 sekuntia pronssista.

Tarja starttasi Saran Hansulla koiran ensimmäisen kilpailun ikinä harrastejuoksussa 2,2 km matkalla. Muutaman pissatauon Hansu matkalla itselleen otti, vaan komeasti juoksivat hopealle!

Hexan kanssa starttasin koirajuoksun virallisen kilpasarjan, missä miehet ja naiset olivat suvereenisti laitettu kaikki samaan luokkaan juoksemaan. Kuin tulta ja tappuraa Hexa ampaisi vauhtiin. Tuntui kuin joku olisi hakannut pesäpallomailalla takamukseen koko 3,8 km. Hexalla on aivan liikaa voimaa koirajuoksuun, joten jarrutteluahan tuo matka oli, jotta hengissä ja omilla jaloillaan maaliin selviää. Poika sai arvokkaan kokemuksen ja sijoitus oli 5/13.

Accan kanssa startattiin Accan ensimmäinen vauhtiluokka koirapyöräilyssä. Kovat kilpasiskot olivat vastassa, joten lujaa täytyy mennä. Ja mehän menimme! Koirapyöräilystä lunastimme korkeimman korokkeen.

Huikea kauden aloitus koko tiimille! Tästä on hyvä jatkaa ensi viikon Liettuan world cup osakilpailuun.

#teammurrenmurkina #flyingdogsuomi

#natureapetfoods

#zerodc