Olen Heidi Liimatainen, valjakkourheilija  ja Team We Runin perustaja Nurmijärveltä. Olen opiskellut liikunta-alaa ja työskennellyt liikunnan parissa vuosia. Koirieni kanssa olen menneinä vuosina harrastellut kaikenlaista aina tokosta suojeluun, mutta kuitenkin liikunta ja koirien kanssa liikkuminen on ollut kaikista rakkainta. Vetokoira innostukseni alkoi 2010 ensimmäisen dobermannini Amalian (2008-2015) myötä. Hänen kanssaan kävimme tutustumassa koirakelkkailun saloihin Kouvolassa ja sydän suli mukaan lajiin. Uutta koiraa, joka tulisi puhtaasti vetokoiraksi harkittiin muutama vuosi. Rotua en ollut vaihtamassa ja kuin vahingon kautta Amok tuli laumaamme 2013.

Tähän päivään mennessä olemme kokeillet oikeastaan kaikkea mitä yhdellä ja kahdella koiralla voi vetää ja kilpailtu kaikissa paitsi kahden koiran hiihtoluokassa, enkä usko että sitä tulee ihan heti tapahtumaan. Ehdottomasti olen sulanmaan harrastaja. Päälajiksemme on valikoitunut koirapyöräily jossa vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa. Toinen sydänlajeistani on koirajuoksu, josta valitettavasti jouduin pitämään pitkän tauon 2016 sattuneiden jalkavammojen vuoksi. Syksyllä 2017 palasin kilparadoille myös canicrossissa. Toivotaan nyt vain, että jalat kestävät kovan lajin mukana tuomat rasitteet.

Tällä hetkellä laumaamme kuuluu Amokin lisäksi tuoreet vahvistukset. Dobermanni uros Hexa, synt. 6.10.2016, lyhytkarvainen saksanseisoja narttu Acca, synt. 5.9.2016 ja suomenlapinkoira Halla synt. 2014.

Kireitä liinoja!